Home / Bronkhorst / Eieractie ZV De Spreng

Eieractie ZV De Spreng

BRUMMEN / EERBEEK – In de week voor Pasen houdt zwemsportvereniging De Spreng haar jaarlijkse eieractie. In Brummen en Eerbeek gaan de leden de vrijdag en zaterdag voor Pasen langs de deur met verse scharreleieren en chocoladeeitjes. Ook staan er op het Marktplein in Brummen en het Stuyvenburchplein Eerbeek kramen van de zwemvereniging, van waaruit het winkelende publiek bediend kan worden. De jaarlijkse opbrengst van de eieractie is nodig om de vereniging financieel gezond en de contributie betaalbaar te houden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.