Airbags gestolen bij reeks autokraken in Dieren

DIEREN – In Dieren heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een reeks autokraken voorgedaan, waarbij het de daders kennelijk te doen was om airbags. In de loop van woensdagochtend meldden zich gedupeerden bij de politie nadat ze ontdekt hadden dat hun auto’s waren opengebroken.

 

Daarbij waren steeds de airbags verdwenen. De daders hadden toegeslagen op onder meer de Nobellaan, Vinkenlaan, Koningin Julianalaan, Prinses Irenelaan en het Vogelplantsoen. Tot dusver hebben zich zes gedupeerden bij de politie gemeld. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft via Burgernet ook een oproep gedaan aan eventuele getuigen. Slachtoffers kunnen aangifte doen, ondermeer via Internet op www.politie.nl/gelderland-midden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.