Doesburger aangehouden na roekeloos rijgedrag en botsing

DOESBURG – Op de Goudenregenstraat in Doesburg heeft de politie dinsdagavond een 26-jarige automobilist uit die stad aangehouden wegens roekeloos rijgedrag en het doorrijden na een aanrijding.

 

Agenten zagen de man omstreeks half negen al bellend achter het stuur voorbij komen over de Kraakselaan. De agenten zetten de achtervolging in, terwijl de Doesburger er met zijn bestelbus vol gas vandoor ging. De rit ging via de Rooseveltsingel de Halve Maanweg op, waarna hij de Looiersweg op draaien en op een haar na enkele fietsers miste. Vervolgens reed hij de Esdoornlaan in en botste tegen een geparkeerde auto. Op de Goudenregenstraat lukte het de agenten de Doesburger te laten stoppen. De man moest direct zijn rijbewijs inleveren. Justitie beslist over de teruggave van het document. De Doesburger had niet gedronken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.