Home / Dieren / Dierensche Boys spelen internationaal

Dierensche Boys spelen internationaal

DIEREN – Op de velden van het Nieuwland, werd zondag de eerste internationale wedstrijd gespeeld tussen Brynteg CS Football and Hockey teams from Wales, tegen de de B1 en C1 van voetbalvereniging Dierensche Boys.
Na een stevig (engels) ontbijt te hebben genuttigd in de kantine, konden de teams zich opmaken voor de wedstrijd. De eerste wedstrijd op het programma was de B1. Zij hadden de dag er voor al een zware derby tegen EDS, 5-4 winst er op zitten. Na een zeer goede eerste helft – 2-0 voor – sloeg in de tweede helft de vermoeidheid toe en stond de eindstand 3-3 op het bord. Bij de C1 ging het iets minder. Blijkbaar waren zij onder de indruk van het team uit Wales. Zij verloren de wedstrijd dan ook met 1-5, wat niet echt had gehoeven. Maar al met al was het een mooie zondag met twee zeer sportieve wedstrijden waar veel toeschouwers van hebben genoten.
Brynteg CS was zeer tevreden over de ontvangst, organisatie en accommodatie van Dierensche Boys en hebben de club dan ook uitgenodigd om volgend jaar in Wales te komen spelen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.