Rhedenaar verdacht van betrokkenheid bij overval

EIBERGEN / RHEDEN – De politie heeft twee mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een gewapende overval op een garagebedrijf aan de Venneslatweg in Eibergen. Een van is een 23-jarige man uit Rheden.

De politie heeft in het onderzoek naar die overval op 15 april twee verdachten aangehouden. Het gaat om 23-jarige man uit de gemeente Rheden en een 32-jarige inwoner uit de gemeente Oost Gelre. Beiden zijn in verzekering gesteld.

De 32-jarige werd maandagmiddag 18 april door een aanhoudingseenheid in Groenlo aangehouden. Hij was in gezelschap van twee andere mannen en zij bleken niet als verdachte in het onderzoek naar voren te komen. Zij zijn dan ook direct, toen hier duidelijk over was, in vrijheid gesteld. De Rhedenaar is later op de dag met een aanhoudingseenheid in Arnhem aangehouden.

De overval vond omstreeks 19.10 uur plaats. Twee mannen bedreigden de aanwezige medewerker van het garagebedrijf met een vuurwapen, of iets dat daar sterk op leek. Zij gingen er vervolgens in een groene stationcar met de buit vandoor.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.