Home / Klarenbeek / Gemeentebelangen op de bres voor De Hulsbosch

Gemeentebelangen op de bres voor De Hulsbosch

KLARENBEEK – Gemeentebelangen Apeldoorn wil dat de gemeente Apeldoorn ook bijdraagt aan het nieuwe onderkomen voor het jongerencentrum De Hulsbosch. De huidige accommodatie aan de Kopermolenweg is door grondeigenaar Krepel opgezegd.

Dit is gevestigd in het Voorster deel van Klarenbeek. Deze gemeente heeft ook het initiatief genomen voor een oplossing om dakloosheid te voorkomen. Gemeentebelangen wil dat Apeldoorn ook gaat meewerken aan een nieuwe accommodatie waarvoor Voorst een locatie op het oog heeft aan de Hoofdweg. De Apeldoornse raadsleden krijgen weinig informatie aangereikt door het college over deze Klarenbeekse problemen. Volgens Gemeentebelangen is Apeldoorn ook mede verantwoordelijk voor de huisvesting. Apeldoorn dient volgens Gemeentebelangen ook bij te dragen in de kosten. Gemeentebelangen heeft hierover een aantal vragen gesteld aan de College B en W van Apeldoorn.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.