Home / Regio / De Veluwe komt weer op stoom

De Veluwe komt weer op stoom

REGIO – De Veluwsche Stoomtrein start het seizoen met Paasritten op 24 en 25 april. Op beide Paasdagen kan men om 12.40 uur instappen op station Beekbergen of om 14.15 uur vanaf NS Station in Apeldoorn. Daarna gaat de reis via station Beekbergen naar Eerbeek. op station Beekbergen blijft de stoomtrein dertig minuten staan. Voor jong en oud de gelegenheid om kennis te maken met het stoomdepot van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM).

www.stoomtrein.org
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.