Schietvereniging De Treffers kampioen

KLARENBEEK – Het schietseizoen 2010-2011 zit er weer op. Ondanks dat de schietvereniging De Treffers slechts 18 schutters telt, hebben zij dit kunnen afsluiten als regionaal kampioen. Dat is mede te danken aan de trouwe opkomst bij de thuisavonden en de wedstrijdavonden van de leden.
Het kampioenschap speelt tussen vijf verenigingen, die strijden voor de wisselbeker. Het was een spannend seizoen, want de verenigingen deden niet voor elkaar onder. Bij de uit- en thuiswedstrijden is het belangrijkste doel de tegenpartij te verslaan met zoveel mogelijk punten.
Het seizoen werd dit jaar afgesloten met een mooie feestavond bij de Nieuwe Zweep, de schietlocatie van de vereniging. Volgend jaar januari bestaat de vereniging 40 jaar. Dan hopen zij zeker het kampioenschap te pakken. De vereniging verwelkomt graag nieuwe leden. Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 26 augustus, vanaf 20.00 uur. Ook dames zijn natuurlijk van harte welkom. Geweren kunnen gebruikt worden van de vereniging.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.