Plus van Tetering heeft lekkerste Goudse Boerenkaas

EERBEEK (Business & Shopping) – De Jong Belegen kaas van Gijs is uitgeroepen tot de lekkerste Goudse boerenkaas van Nederland. Dat werd bekendgemaakt tijdens de verkiezing ‘Boerenkaas Cum Laude 2011’. In deze verkiezing worden op basis van smaak en kwaliteit de beste boerenkazen van Nederland gekozen. Technische keurmeesters en smaakexperts beoordeelden de deelnemende kazen op uiterlijk, consistentie, geur en smaak. Uit een strenge selectie van ruim 100 boerenkazen werd de kaas van Gijs bekroond met het predicaat Cum Laude en behoort daarmee tot de beste Goudse boerenkazen van Nederland. De Gijs boerenkazen zijn exclusief verkrijgbaar bij supermarktketen Plus. De winnende Gijs Jong Belegen Boerenkaas is de komende weken in de winkels te herkennen aan een speciaal Cum Laude etiket.

De winnende kaas van Gijs is afkomstig van de boerderij van de familie Terlouw uit Nieuw-Lekkerland. Onder de merknaam Gijs is bij Plus Van Tetering in Eerbeek een uitgebreid assortiment streekproducten van Nederlandse bodem verkrijgbaar. Met dit assortiment garandeert Plus Van Tetering producten van oorspronkelijke receptuur en de beste grondstoffen, die op traditionele en eerlijke wijze worden geproduceerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.