Blikken te over

DOESBURG – Alweer voor de 36e keer werd in de Grote of Martinikerk in Doesburg de befaamde bazaar gehouden. Hoewel de koopjesjagers er al wel de eerste dag om één uur waren, liep het voor de rest gewoon lekker door.

Voor de medewerkers was dat wel zo prettig, want daardoor was er tijd voor iedere koper. De bazaar is ook een sociaal evenement. De mooiste artikelen vlogen weg door de inkoop van soms professionele handelaren, maar er was zoveel, dat er voor een ieder wel iets leuks te koop was. Met veel kleine prijsjes wordt er toch ieder jaar in drie dagen een enorm bedrag binnengehaald. De belangstelling voor de bazaar in de Martinikerk is altijd groot, maar voor volgend jaar kan de bazaar-commissie nog wel vrijwilligers gebruiken. Dit hoeft beslist geen drie dagen te zijn, wie een dag kan helpen is ook welkom. De opbrengst komt jaarlijks ten goede aan het in stand houden van het belangrijkste Doesburgse monument – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.