LTC blijft verrassen in de KNLTB competitie

LEUVENHEIM – LTC Leuvenheim heeft ook haar tweede wedstrijd in winst omgezet.
Teamcaptain Jan van Raai toonde zich na afloop uitermate content want vooraf was tegenstander De Maten als favoriet bestempeld.
Martijn Witteveen zette LTC met een vlotte 6-3 en 6-1 op het goede spoor maar de dames dubbel ging met 6-2 en 6-2 verloren.
Belangrijk werd de mixed dubbel want die partij zou doorslaggevend kunnen zijn. Na een spannende gelijk opgaande strijd moest de tie-break in de eerste set de beslissing brengen. Jan van Raai en Joanne van de Water waren het best bestand tegen de druk en wonnen de tie- break en dus de set met 7-6. In de tweede set werd de klus met 6-3 geroutineerd geklaard.
Ook in deze wedstrijd stond Geertje Scholten in de dames enkel weer het langst op de baan: na 7-6 en 6-7 moest de derde set de beslissing brengen. Na een aantal breaks over en weer hield zij op 5-4 de eigen service en won na 3 uur tennis toch de wedstrijd.
Omdat tussendoor de heren dubbel met 7-5 en 6-1 was gewonnen werd het uiteindelijk een 4-1 overwinning.
Van Raai sprak de hoop uit dat in de komende derby tegen Beckson de spelers/speelsters op de beslissende momenten weer net zo koelbloedig zijn. Tot nu toe gaat het allemaal prima.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.