Home / Dieren / Let’s Meet wordt vervolgd

Let’s Meet wordt vervolgd

DIEREN – Het grootse evenement Let’s Meet dat afgelopen weekend in Dieren plaatsvond is een groot succes geworden. Ruim 1600 bezoekers wisten zalencentrum Theothorne te vinden om te genieten van muziek, modeshows, het voorjaar en kennis te maken met de markt en diverse werkgevers. Vooral de stands die buiten stonden, hadden succes dankzij het mooie weer. De sfeer was goed en de reacties ook. Editie 2013 gaat zeker door. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.