Home / Rheden / Gewonde bij aanrijding

Gewonde bij aanrijding

RHEDEN – Bij een aanrijding, maandagavond op de afrit van de A348 ter hoogte van de Oranjeweg in Rheden, is een gewonde gevallen. Terwijl een auto stilstond onder aan de afrit voor de voorrangsweg van de Oranjeweg, reed een andere auto achter op het stilstaande voertuig in. De bestuurder van de stilstaande auto droeg de autogordel, maar desondanks werd hij met wervelplank uit de auto gehaald met klachten aan borst en nek. De afrit was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het verkeer.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.