Drive Xperience Jonge Autorijders

BRUMMEN – Jonge autorijders, die maximaal twee jaar hun rijbewijs hebben, konden zaterdag meedoen aan de Drive Xperience; een praktische en leerzame praktijkdag voor jonge autorijders. Burgemeester Joosten van de gemeente Brummen gaf het startsein en klom zelf ook achter het stuur om een noodstop te maken.

Op een mobiele rem/slipbaan konden de deelnemers een noodstop maken. Ook zondag konden jonge autorijders ervaren hoe het is om op een glad wegdek onverwacht een noodstop te maken. De werking van het ABS remsysteem werden zeker door de bestuurders ervaren. De Drive Xperience dagen werden gehouden in de omgeving van Autobedrijf Gert Mulder; het bedrijf stelde drie auto’s beschikbaar. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.