Oranjeconcert fabelachtig mooi

DOESBURG – Traditioneel is het Oranjeconcert in Doesburg een onderdeel van de activiteiten rond Koninginnedag. Dit concert dat door de vereniging Doesburg en Oranje georganiseerd wordt, trekt altijd veel belangstellenden. Ook dit jaar was de kerk weer tot de laatste plaats bezet. Genieten was het van alle koren en Muziekcorps der Voormalige Schutterij en niet te vergeten de leuke dansen van de Meulenvelders. Toch sprong er één koor ver boven uit. Het Molukse zangkoor NGPMB (foto), een kleine groep, maar met een groots geluid, zo zou men het kunnen omschrijven. Zeker het nummer “The Rose” bracht bij velen een ontroering met zich mee. Wat eigenlijk nooit gebeurt tijdens het Oranjeconcert: het was doodstil toen deze groep zong en een daverend applaus viel hen ten deel toen ze klaar waren. Geweldig zoals dit koor zong. Het kinderkoor zong alvast wat liedjes uit de musical Whizz die ze aan het instuderen zijn en ook dat klinkt al fantastisch. Ook van de andere koren werd volop genoten en af en toe zelfs meegezongen door de aanwezigen. Al met al een geweldig concert – foto: Herman Boegman
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.