Clubkampioenschappen Beckson Tennis Club Brummen

BRUMMEN – Van 27 maart tot en met 3 april werden de Open Clubkampioenschappen bij de Beckson Tennis Club Brummen gehouden. Een nieuw tennisseizoen werd ingeluid en tevens kon een nieuwe hoofdsponsor worden gepresenteerd namelijk “The Gallery” Brummen. Een kleine 80 teams hadden zich ingeschreven in diverse klassen variërend van heren dubbel 5 tot dames dubbel 8.
Gezelligheid voerde de boventoon. Het is ieder jaar wederom een weerzien van spelers die elkaar voordat de competitie begint, op een sportieve manier willen testen. En dat is in ruime mate gelukt, er werd fanatiek maar ook fair gestreden om de diverse prijzen. Dat het weer een belangrijke factor is moge duidelijk zijn. Het is in Nederland natuurlijk altijd maar weer afwachten wat het wordt maar daarover kon zeker niet worden geklaagd. Alle wedstrijden konden zonder onderbrekingen worden gespeeld en in het finaleweekend kwam zelfs af en toe de zon door. Op zondag werden de finales gespeeld nadat er van een uitgebreide brunch kon worden genoten. De commissie had voor iedereen wel iets lekkers op tafel gezet en daar werd dan ook uitgebreid gebruik van gemaakt.

Hieronder de uiteindelijke verdeling van de prijzen:

DD 8
1. T. Cuny en C. Wagenaar
2. M. Ruumpol en M.Petrie
DD 7
1. W. Brouwers en P. Hiddink
2. P. Gerritsen en H. Ruegebrink
DD 6
1. E. Driessen en H. Verkerk
2. G. Asta en G. Willems
DD 5
1. S. van Milligen en I. Schotpoort
2. A. Eizinga en A. Wortel
HD 7
1. R. Straver en R. Altena
2. A. Slagman en A. Zuidersma
HD 6
1. J. Hiddink en H. Harsveldt
2. A. Troost en T. Uiterweerd
HD 5
1. Mark Fielt en T. van Wijk
2. R. Landkroon en R. Joustra
GD 7
1. M. Alewijnse en A. Zuidersma
2. A. Verkerk en M. Jonkhoff
GD 6
1. A. de Geus en J. Hiddink
2. B. Corbeek en A. Corijn

Nadat alle prijzen waren uitgereikt door Gurthy Smith, trotse voorzitter van de OTC, bedankte Remco Altena namens de spelers de commissie voor de uitstekende organisatie. Al met al een uitstekende tennisweek en een prima generale voor de aanstaande competitie. De OTC bedankt hoofdsponsor “The Gallery” en uiteraard alle deelnemers voor hun deelname.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.