Home / Klarenbeek / Paasoptocht door Klarenbeek

Paasoptocht door Klarenbeek

KLARENBEEK – Jaarlijks houdt de oudercommissie van basisschool de Dalk een Palmpaasoptocht en worden de kinderen van Kinderopvang Klarenbeek daarvoor uitgenodigd. Op Donderdag 14 april zijn groep 1 en 2 en de oudere kinderen van kinderopvang Klarenbeek dan ook weer samen op stap geweest. Met versierde stokken en mooie mutsen ging de optocht door de Boterbloem. Daar werden de kinderen getrakteerd door een lieve opa en oma op paaseitjes. Na een kleine (sanitaire) stop op het schoolplein ging de stoet verder naar de Vlindertuin. Onderweg werd natuurlijk luidkeels gezongen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.