Palm, palm, pasen

DOESBURG – De traditionele palmpaasoptocht, georganiseerd door Streekmuseum De Roode Tooren en Stad en Ambt Doesborgh, is weer succesvol verlopen. De weergoden waren de organisatie gunstig gezind en ruim vijftig kinderen hadden, veelal geholpen door vaders, moeders, opa’s en oma’s, weer fraaie kleurrijke palmpaasstokken gemaakt. Het was voor de jury dan ook niet gemakkelijk om de prijsjes toe te kennen. Maar eerst moest er nog de rondgang door Doesburg plaatsvinden. Voorafgegaan van een beveiligingsauto en het Muziekcorps der Voormalige Schutterij, liepen de kinderen door de straten, waar veel toeschouwers stonden. De organisatie had de zaken zoals gewoonlijk goed geregeld want op alle gevaarlijke punten stonden verkeersregelaars die zorgden voor de veiligheid van de kinderen en ouders – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.