Open dag de Hessegracht ook aftrap Koninginnedag

DOESBURG – Afgelopen zaterdag was op de Hessegracht de open dag voor belangstellenden die een kijkje wilden nemen in dit nieuwe zorgcentrum. Om één uur kwam het bestuur van Doesburg en Oranje en zij overhandigden de bewoners twee Nederlandse vlaggen en de Doesburg en Oranje wimpels, zodat ook hier gevlagd kan worden tijdens de Koninginnedag. Dit was tevens het moment dat de aftrap plaatsvond van alle festiviteiten. Natuurlijk was het muziekcorps der Voormalige Schutterij aanwezig en speelde het voor de bewoners en gasten. Het kleine orgeltje produceerde gezellige meezingers.
Gezellig druk was het, want velen maakten van deze gelegenheid gebruik om de kleinschalige wooneenheden te bekijken. De huiskamers zijn erg gezellig en de zit/slaapkamer van de bewoners zijn zondermeer ruim en gezellig te noemen. Ook kunnen de bewoners wat eigen meubelen op hun eigen kamer neerzetten, waardoor het allemaal erg vertrouwd blijft.
Buiten waren er stands van onder andere de Plusbus, Attent en het Alzheimer café. Ook zij mochten niet over belangstelling klagen. Natuurlijk ontbrak een hapje en drankje niet en ook het weer was prachtig zodat ook de bewoners buiten van alles genoten.

Foto:
De Hessegracht krijgt de wimpels overhandigt van en door Doesburg en Oranje – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.