Verkenners Doesburg winnen RSW

DOESBURG – Van 15 tot en met 17 april was het een spannend weekend voor scouts in de regio Oude IJssel; in Wehl vonden de Regionale Scoutingwedstrijden plaats. De verkenners van Isala Groep Scouting Doesburg waren dit jaar de besten en gingen met de eerste prijs naar huis.

Achttien teams uit de regio strijdden tegen elkaar om te kijken wie het beste de verschillende scoutingtechnieken beheerst. Het thema was Weerwolven en Wakkerdam.
De patrouille van de Doesburgse verkenners had de themanaam De Bronkers, bestaande uit Hugo Quaedvlieg, Johan Vels, Maikel Bijboer, Luca Theuns en Janniek Kiburg. De padvinders van Isala uit Doesburg deden ook mee en eindigden op de negende plaats.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.