Oud International nieuwe trainer Rivalen

DOESBURG – De technische commissie van korfbalvereniging Rivalen uit Doesburg heeft een akkoord bereikt met de heer Rob Edelenbos uit Huissen. Met ingang van het seizoen 2011/2012 gaat Edelenbos het eerste team en de junioren van de Doesburgse club onder zijn hoede nemen. Het contract loopt een jaar met een optie op een tweede jaar. beide partijen hebben uitgesproken graag voor een langere tijd samen te werken.

Edelenbos krijgt één belangrijke opdracht mee; helpen om de gehele club naar een hoger niveau te tillen. Hij wordt intensief berokken bij de jeugd en het opleiden van jeugdtrainers. Naast de ondersteuning vanuit de bond, geeft Edelenbos elk kwartaal een clinic. Ook gaat hij samen met de JTC het jeugdplan ‘fine tunen’.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.