Home / Velp / Mooie Palmpaasoptocht Velp

Mooie Palmpaasoptocht Velp

VELP – Vele tientallen kinderen waren Palmzondag naar de Beemd in Velp gekomen om mee te lopen met de palmpaasoptocht van Mr. H.M. van der Zandt. Velen hadden echt hun best gedaan om een mooie versierde stok te maken die ook werd gejureerd. De tien mooiste stokken kregen een prijsje. Na een niet al te lange rondtocht door Velp werd er terug in de zaal een Paasverhaal voorgelezen van Bastiaan het Paaskonijn. Ondertussen kon de jury de mooiste stokken rangschikken. Na het verhaal konden de kinderen ook nog paaseieren zoeken waar ook prijsjes mee werden gewonnen. Uiteindelijk maakt de jury de winnaar bekend; Sanne Rijkers had de mooiste stok, Theresa Guitink werd tweede en Feline Bomants derde
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.