Mooie Palmpaasoptocht Velp

VELP – Vele tientallen kinderen waren Palmzondag naar de Beemd in Velp gekomen om mee te lopen met de palmpaasoptocht van Mr. H.M. van der Zandt. Velen hadden echt hun best gedaan om een mooie versierde stok te maken die ook werd gejureerd. De tien mooiste stokken kregen een prijsje. Na een niet al te lange rondtocht door Velp werd er terug in de zaal een Paasverhaal voorgelezen van Bastiaan het Paaskonijn. Ondertussen kon de jury de mooiste stokken rangschikken. Na het verhaal konden de kinderen ook nog paaseieren zoeken waar ook prijsjes mee werden gewonnen. Uiteindelijk maakt de jury de winnaar bekend; Sanne Rijkers had de mooiste stok, Theresa Guitink werd tweede en Feline Bomants derde
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.