Nijhof wint Wintercup van De Karper

BRUMMEN – De leden van Hengelsport vereniging de Karper uit Brummen visten 16 april de finalewedstrijd van de wintercompetitie. Na een ongekend spannend verloop, werd onlangs beslist wie kampioen werd. De prijsuitreiking in het clubgebouw maakte duidelijk dat A. Nijhof kampioen is geworden met 239 punten en in totaal 22.010 gram vis. Op de tweede plaats eindigde A Peppelman, ook met 239 punten en in totaal 13.680 gram vis.
De zomercompetitie start zondag 1 mei en de 55+ wedstrijden beginnen op dinsdag 3 mei. Opgeven kan nog in het clubgebouw aan de Van Vuurenstraat 8 in Brummen op de donderdagavond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.