DES jongens C kampioen

ANGERLO – De Jongens C van Sportclub DES uit Angerlo zijn zaterdag kampioen geworden. In de vertouwde zaal in Angerlo ontvingen zij vele genodigde mensen. In een volle zaal begon de wedstrijd. Het team uit Angerlo had nog één punt nodig en de tegenstander nog vijf. De spanningen waren enorm aanwezig; Angerlo won de eerste set en was dus kampioen.

Op de foto v.l.n.r.: Trainer / Coach Nicolet Schoonderwoerd en Coen Severein, Rudmer Visser, Tim Ruesen, Vincent Hartjes, Gijs den Hertog, Richard Chris, Fabian Wasterval, Roel Bette, Dimitri Hooftman, Alwin Morrenhof. (Op de foto ontbreekt Sven Verweij, stagiaire trainer).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.