Benefietfestival De Boerderij bereikt tegenovergestelde

BEEKBERGEN – Het had een duwtje in de rug kunnen zijn om De Boerderij in Beekbergen te redden; het Benefietfestival dat het bestuur afgelopen weekend hield. “Wat we gehoopt hadden te bereiken is niet gelukt en het tegenovergestelde is bereikt”, aldus voorzitter Debby Engel.

“Het is behoorlijk tegengevallen; er zijn heel weinig mensen op af gekomen en waarschijnlijk komen we niet eens uit de kosten. Het laatste geld dat De Boerderij nog had is in dit festival gestoken”, aldus de voorzitter.
Het afwisselende programma dat geboden werd door vele artiesten, het bestuur, de leveranciers en sponsoren werd niet zo’n succes als iedereen had gehoopt. Engel: “Ik ben behoorlijk teleurgesteld. Mensen beseffen volgens mij niet dat als De Boerderij niet meer doorgaat, er ook geen feest is op Koninginnedag meer is en er ook geen Wandelvierdaagse meer wordt gehouden.” De evenementen in Beekbergen houden op als De Boerderij ophoudt.
Donderdag beslist het bestuur van De Boerderij, dat er sinds 22 februari 2011 zit, of ze door kunnen gaan. “Als duidelijk wordt dat we de vaste lasten nog kunnen betalen, gaat Koninginnedag waarschijnlijk nog wel door. En dan hangt het daar weer van af of we de volgende vaste lasten kunnen betalen”, aldus de voorzitter van De Boerderij. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.