Home / Dieren / Kegelmeesters

Kegelmeesters

DIEREN – Op de banen van Kegelhuis Dieren, werden weer de wedstrijden met als inzet het Meesterschap van Dieren gehouden. Bij zowel de heren als de dames werd in drie categoriën gegooid. Na een sportieve strijd werden de prijzen door de volgende kegelaars in de wacht gesleept en zij staan ook op de foto: Bij de dames: Helene Verweij, Janny Flierman en Lies Leeflang en bij de heren: Henk Heyling, Jan Pastoor en Rob Hartgers. Op de voorgrond zijn het Wil van de Kant en Rob Hartgers, die de Dobbenberg-bokaal wonnen als beste kegelaars – Meesters – van Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.