Ruim 2000 petities voor zwembad

REGIO – De petitiedag Zwembad Rheden die zaterdag door Actiecomité Behoud Zwembad Rheden werd gehouden, is een groot succes geworden. Sympathisanten van het comité, inclusief leden van zwemvereniging PFC Rheden, waren aanwezig in de centra van Velp en Rheden. In Dieren lagen in de hal van Theothorne petities klaar voor ondertekening. Vele honderden inwoners maakten van de gelegenheid gebruik en tekenden spontaan de petitie ‘Zwembad Rheden moet open blijven!

“De teller staat inmiddels al op ruim 2.000 ondertekende petities en het einde is nog lang niet in zicht”, zo verklaren Rick Palm en Vincent Koch namens het Actiecomitié Behoud Zwembad Rheden.
Verantwoordelijk wethouder Ronald Haverkamp die het plan om Zwembad Rheden te sluiten aan de gemeenteraad van Rheden heeft voorgelegd, ziet inmiddels in wat dit voorstel allemaal heeft losgemaakt. Op zijn zijn Twitteraccount reageert hij op de commotie die is ontstaan. "Veel actie tegen het collegevoorstel om zwembad te sluiten. Goed dat de inwoners van zich laten horen. Wat zal de gemeenteraad gaan doen?", aldus Haverkamp. Het Actiecomité Behoud Zwembad Rheden betreurt dat de wethouder zijn plan om Zwembad Rheden te sluiten al niet zelf intrekt. "De komende week kondigen we nieuwe acties aan", aldus Palm en Koch.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.