Milestone geeft top-optreden

LOENEN – Jong en oud hebben zaterdagavond in een afgeladen De Brink genoten van het optreden van de Loenense band Milestone. Na vier jaar stond deze formatie weer op de planken. Vanaf het eerste nummer werd er volop meegezongen en gedanst. Zowel de Engelstalige nummers als ook de Nederlandse nummers werden uit volle borst meegezongen met de band. Zanger Henk Reuvekamp wist hierbij niet alleen zijn gitaar maar ook het publiek weer goed te bespelen. Daarnaast was het ook genieten van de solo’s van Jos van Doorn (gitaar), Kees van Gijtenbeek (drums) en Henk Plant (saxofoon).
Dertig jaar geleden begonnen deze vier vrienden de band Milestone en het is voor het publiek bijzonder om te ervaren dat die vriendschap na al die jaren nog steeds zoveel muzikale inhoud heeft.
Tijdens het concert van zaterdag werden ze bijgestaan door vier blazers van de band Brand New Bag, toetsenist Michiel Franken en bassist Hans van der Zanden. Net als de vier bandleden stuk voor stuk klasse muzikanten. Hierdoor kon een zeer veelzijdig repertoire gebracht worden van oude en nieuwe nummers.
Na het laatste nummer bleef het publiek om meer roepen en de toegift van de band maakte grote indruk; iedereen zong en deinde mee op het afsluitende ’Hey Jude’ van de Beatles. “Wat een finale van een zeer mooie Milestone-avond”, was de mening van ieder.
Voor velen was dit optreden ook weer een gezellige ontmoeting met (vroegere) plaatsgenoten. Want het publiek kwam overal vandaan naar Loenen. En dat maakt zo’n avond tot een typische gezellige Loenense avond.
De avond was georganiseerd in samenwerking met de stichting OLG. Een groot deel van de opbrengst gaat naar deze organisatie die zich inzet voor ontspanning van lichamelijk gehandicapten – foto: Fred van Veluw
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.