Home / Rheden / Play-in Rhedens Fanfare Corps

Play-in Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – In het kader van het 115-jarig bestaan, heeft het Rhedens Fanfare Corps een play-in gehouden. Er kwamen ruim 100 muzikanten van zusterverenigingen bij elkaar om muziek te maken. De muzikanten werden ingedeeld in een A-, B- of C-orkest. De hele dag werden per orkest 5 muziekstukken ingestudeerd onder begeleiding van een dirigent en aan het eind van de dag werden de nummers in concert aan elkaar en de bezoekers ten gehore gebracht. Jong en oud kwamen met muziek maken dichter bij elkaar. Dat heeft deze dag ook weer als resultaat gehad.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.