Nieuwe kopstukken Malbroek

De Nederlandse dans- en kostuumvereniging Malbroek in Eerbeek heeft een nieuwe voorzitter. Maria Vreven droeg na zeventien jaar haar voorzittershamer over aan Ronald Boerefijn uit Hall.

Maria Vreven is de oprichtster en dansleidster van Malbroek. Door het vertrek van Maria en haar man Sjaak uit Eerbeek, hing het voortbestaan van Malbroek aan een zijden draadje. Gelukkig is ook een nieuwe dansleider gevonden. Vanaf september neemt Herman Bouman uit Zutphen deze taak op zich. De bestuursfunctie van Sjaak Vreven wordt ingevuld door Frits van der Velden.
Helaas zijn ook in de groep wat plaatsen opengevallen. Hiervoor worden nieuwe leden gezocht, zowel dames als heren en (echt)paren. De leden zijn blij dat Malbroek door kan dansen en de optredens door kunnen gaan. Er wordt iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur bij de Korenmolen of één van de leden thuis.

Frits van der Velden, 0313-654435
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.