Home / Rheden / Ricochet Challenge bij De Cirkel

Ricochet Challenge bij De Cirkel

RHEDEN – Zaterdag is voor de 3e keer in de geschiedenis een Ricochet Challenge gespeeld bij Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel in Rheden. Ricochet is een racketsport dat ogenschijnlijk lijkt op squash, maar waarbij echter de afmetingen van de speelhal een stuk kleiner zijn. Tijdens de Ricochet Challenge, komen Nederlands beste spelers om uit te maken wie de beste van Nederland wordt. Het toernooi bij De Cirkel is één van de 23 toernooien in het jaar.
Het toernooi telde 14 deelnemers, volgens de organisatie een tegenvallend aantal, maar dit hield niet weg dat er fanatiek gespeeld is. Jeroen Wolvers, heeft tweemaal bij De Cirkel de finale verloren, maar nu in 2011, won de nummer één van Nederland glorieus.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.