Zarazan huldigt leden tijdens vroege ledenvergadering

EERBEEK – De jaarvergadering van dansvereniging Zarazan werd ondanks het zeer vroege uur (09.00) heel goed bezocht. Na het gezamenlijk gebruik van een kop koffie, opende voorzitter Tet Groeneveld de vergadering en heette allen welkom. Na het definitieve vaststellen van de agenda, werden alle punten vlot afgewerkt. De penningmeester, Maria Vreven, stelde zich niet meer beschikbaar, in verband met haar vertrek uit Eerbeek. Voor haar in de plaats werd benoemd: Annie Zengerink. Voorzitter Tet blijft nog een jaar langer in functie dan gepland, en dat leverde haar een flink applaus op. Zarazan is zeer blij met haar beslissing. Ook werd Dide de Vries herkozen als algemeen bestuurslid.

Na de verkiezingen werden de leden, die 5 (6) 10 (4) en 20 (12) jaar lid waren van Zarazan, in het zonnetje gezet. Allen kregen een herinneringskado aangeboden. De leden van de activiteitencommissie, die veel werk hebben verricht i.v.m het 25 jarig jubileum, kregen een mand met bloemen overhandigd. Ook Jacquline Tempessie kreeg er een, voor het regelen van de demo-optredens. Tot hun grote verrassing werden Sjaak en Maria Vreven tot erelid benoemd. Dit voor het vele werk wat zij beiden voor Zarazan verricht hebben. Maria als oprichtster en dansleidster en Sjaak als redactielid van het ‘Zarazannetje" en als fotograaf. Tot slot maakte de voorzitter nog bekend dat Andre van der Plas, de nieuwe dansleider, in mei bij alle groepen kennis komt maken. Het afscheid van Maria Vreven zal informeel zijn en vindt plaats op 25 juni 2011 in "de Schuure" .
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.