Home / Rheden / Attent Paasdrive

Attent Paasdrive

RHEDEN – In het sportcafé van De Hangmat, is vrijdag de Attent Paasdrive gehouden, georganiseerd door bridgeclub Willem de Zwijger. Er werd in 3 lijnen gespeeld en de uitslag telde mee voor de Attent Super Cup. Om 17.30 uur waren alle kaarten geschud en kon er genoten worden van een hapje en een drankje. Winnaars in de A-lijn zijn: Joop Haarlemmer en Maria Kok, in de B-lijn stonden Wim Hildering en Henk Jurriëns bovenaan en in de C-lijn haalden Bep Haarlemmer en Ursula van Delen de meeste punten binnen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.