De vereniging Culturele Zondag Doesburg is een feit

DOESBURG – Sinds 11 april is de vereniging Culturele Zondag Doesburg een feit; bij de notaris werden de statuten getekend. Na twintig jaar lang onder het vaandel van Doesburgs Goed te hebben geopereerd, is de Culturele Zondag Doesburg uitgegroeid tot een groots evenement dat bezoekers trekt uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Belgie. Tijd dus om zelfstandig te worden en de vereniging samen met de leden uit te bouwen tot een nog grootser kunst- en cultuurevenement. De website www.culturelezondagdoesburg.nl is in aanbouw en er is gelegenheid om vriend te worden van de Culturele Zondag Doesburg om zo meer betrokken te zijn en de vereniging te ondersteunen.

Op de foto: Het bestuur van de vereniging (Liesbeth Fonkert, Gerda Drenth, Geert Ellen en Marjanne Wijnen) brengt een toast uit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.