Tapaz & Wijnfestijn

BRUMMEN – Van 22 april tot en met 22 mei gaat in Brummen de voorjaarsactie starten; de winkeliers van Brummen gaan op de Midden-Amerikaanse toer. Er komen vlaggen van Guatemala in het dorp te hangen en de winkels houden leuke acties. Met medewerking van fotografe Yvonne Altena en de Goede Lichtreclame kan men overal foto’s uit Guatemala bewonderen in ons Dorp.

Op 22 mei is er een bijzondere themamiddag van de Stichting Mad4Events op het marktplein met veel swingende muziek, optredens, demonstraties van de Zuid-Amerikaanse dans, een cocktailbar, kinderactiviteiten en lekker eten.
Om 17.00 uur is er voor de gasten die aan het benefiet Tapaz & Wijnfestijn deelnemen een speciaal gedeelte afgezet waar, met medewerking van Kleintje Catering, een combinatie van zeven smakelijke tapaz met zeven bijpassende wijnen wordt geserveerd. De kosten hiervoor bedragen 35 euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting T.E.S.S. Unlimited van de Brummense Tessa de Goede. In Guatemala worden veel kinderen met een hazenlip geboren. Via de stichting T.E.S.S. zorgt Tessa dat deze kinderen geopereerd worden en in een ‘melkproject’ komen zodat ze een goede start maken. Aanmelden kan bij Kleintje Catering.

E-mail. kleintje-catering@kpnmail.nl
Tel. 06 – 26712378
www.mad4events.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.