Zwembad op agenda BG De Steeg en Havikerwaard

DE STEEG – Op dinsdag 19 april wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard gehouden. Er wordt gesproken over het stranje, de kerk en het landschap.

De vergadering begint om 20.00 uur in het Parkhuis aan de Parkweg. Naast de standaard-agendapunten zoals de financiële- en beleidsverantwoording van het bestuur, wordt het door de BG opgestelde Lanschaps-versterkingsplan gepresenteerd. Hierin onder meer de drie spraakmakende projecten: de twee wandelingen over de landgoederen en door de Havikerwaard en het Steegse strandje/zwembad. Verder staat de sluiting en de toekomst van de RK kerk in De Steeg op de agenda.
De agenda en de stukken die aan de orde komen zijn opgenomen in het aprilnummer van Tussen Boom en Stroom en zijn net als het Landschapsversterkingsplan en het concept Projectplan Steegs Strandje te downloaden via de website van de Belangengemeenschap www.bgdesteeg.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.