zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeDe SteegZwembad op agenda BG De Steeg en Havikerwaard

Zwembad op agenda BG De Steeg en Havikerwaard

DE STEEG – Op dinsdag 19 april wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard gehouden. Er wordt gesproken over het stranje, de kerk en het landschap.

De vergadering begint om 20.00 uur in het Parkhuis aan de Parkweg. Naast de standaard-agendapunten zoals de financiële- en beleidsverantwoording van het bestuur, wordt het door de BG opgestelde Lanschaps-versterkingsplan gepresenteerd. Hierin onder meer de drie spraakmakende projecten: de twee wandelingen over de landgoederen en door de Havikerwaard en het Steegse strandje/zwembad. Verder staat de sluiting en de toekomst van de RK kerk in De Steeg op de agenda.
De agenda en de stukken die aan de orde komen zijn opgenomen in het aprilnummer van Tussen Boom en Stroom en zijn net als het Landschapsversterkingsplan en het concept Projectplan Steegs Strandje te downloaden via de website van de Belangengemeenschap www.bgdesteeg.nl.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215310_bezoek_bruidspaar_Robben_Peters_LR.jpg

Van Hedel bezoekt 70-jarig bruidspaar Robben-Peters

BRUMMEN - "Een uitzonderlijke prestatie. Maar veelzeggend over de oprechte liefde voor elkaar." Woorden van burgemeester Alex van Hedel tijdens zijn bezoek aan het 70-jarig bruidspaar Robben-Peters uit Brummen op woensdagmiddag 17 november. Namens het gemeentebestuur feliciteerde de burgervader het platina bruidspaar en ontving het stel een passende cadeaubon en

0215425_Sintvelp.JPG

Velpse kinderen verwelkomen Sinterklaas via drive-thru

VELP - Kinderen uit Velp konden afgelopen zaterdag 20 november Sinterklaas op een bijzondere manier verwelkomen in hun dorp. Vanuit de auto voerden zij opdrachten uit, die leidden tot de geheime verblijfplaats van de Sint. Hier konden zij de goedheiligman via een drive-thru begroeten. Eenmaal aangekomen bij de Sint krijgen

0214588_Landhuis_Beverode_1912.jpg

Retrospectief: Landgoed en landhuis Beverode

Deze week kijken we naar een bijzonder landhuis. Het stond in Dieren op een plek die we tegenwoordig nog steeds kennen als de wijk Beverode. Tegenwoordig natuurlijk bekend van het verzorgingshuis aan de Admiraal Helfrichlaan en ook is er in Dieren de Beverodelaan. Die weg geeft in grote lijnen de

0215333_Spoorwegovergang.jpg

Bijeenkomst over mogelijke sluiting spoorwegovergangen

KLARENBEEK - De gemeente Voorst en ProRail houden een op 25 november een bijeenkomst in het MFC te Klarenbeek. Medewerkers gaan met belangenverenigingen, belangstellenden en bewoners in gesprek over de veiligheid en de bereikbaarheid op het spoor en op de weg. Het gaat hierbij om de overwegen op de spoorlijn

0215187_Koffie.jpg

Open Coffees online

VELP - De geplande Open Coffee Velp netwerkbijeenkomsten van 25 november en 23 december zijn geannuleerd. Door het toenemend aantal besmettingen durft de organisatie het niet aan een live-bijeenkomst te houden. In november wordt sowieso een online Open Coffee gehouden. Ondernemers en mensen die plannen hebben een onderneming te starten,

Ombudsteam PvdA in actie bij Repair Café

VELP - Zaterdag 27 november is het Ombudsteam van de PvdA Rheden weer in De Poort in Velp. Zij zijn daar van 14.00 tot 16.00 uur, gelijktijdig met het Repair Café, om mensen te helpen die een probleem hebben. Dit kan gaan over contacten met de overheid en maatschappelijke organisaties.