Home / Rheden / Rhedens Dorpsbelang steunt Actiecomite Behoud Zwembad Rheden

Rhedens Dorpsbelang steunt Actiecomite Behoud Zwembad Rheden

RHEDEN – Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang – de onafhankelijke vereniging die zich inzet voor de belangen van alle dorpsbewoners van het dorp Rheden – steunt Actiecomite ‘Behoud Zwembad Rheden’ in de strijd om Zwembad Rheden open te houden.

De vereniging vindt het openluchtzwembad van groot belang voor het dorp Rheden, maar ook voor mensen van daarbuiten. ‘Het zwembad is belangrijk voor jong en oud, inclusief de zwemvereniging PFC met ruim 400 leden. Het heeft bovendien ook nog eens een regionale toeristische functie,’, zo benadrukt co-voorzitter Fons Rengers. Rhedens Dorpsbelang nodigt het actiecomité uit om haar leden tijdens de komende ledenvergadering (28 april aanstaande) op de hoogte te houden van de activiteiten. “Daar gaan we graag op in”, zo laten Rick Palm en Vincent Koch van het actiecomite weten. “Wij zijn erg blij met de steun van Rhedens Dorpsbelang in onze strijd Zwembad Rheden te behouden.”

Iedereen die een van de andere acties van het actiecomite wil ondersteunen, kan zich aanmelden via de website www.behoudzwembadrheden.mysites.nl . Het actiecomite is ook actief op twitter en op hyves.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.