Home / Regio / Gratis Check-up bij het CBO voor 58+

Gratis Check-up bij het CBO voor 58+

EERBEEK / BRUMMEN – Een ieder die 58 jaar of ouder is en wel eens wil weten of hij of zij echt zo gezond is als hij / zij zich voelt, kan naar het consultatiebureau voor ouderen gaan. Vérian biedt deze mensen, in samenwerking met Zorggroep Apeldoorn, de mogelijkheid om geheel kosteloos een uitvoerig gezondheidsonderzoek te ondergaan. Dit kan alleen op afspraak in Eerbeek op iedere tweede donderdag van de maand van 13.30 tot 17.00 uur aan de Stuyvenburchstraat 29 en in eerbeek iedere derde dinsdag van de maand van 13.30 tot 17.00 uur aan het Van Limburg Stirumplein 7.

Tel. 0900 – 9255 (Zorlijn Vérian)
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.