Zoektocht naar een dirigent

ELLECOM – De Gemengde Zangvereniging Sursum Corda uit Ellecom bestaat dit jaar 92 en is nog springlevend. Bij deze respectabele leeftijd hoort echter ook het afscheid nemen van koorleden en het verwelkomen van nieuwe koorleden. Dit keer is de tijd gekomen voor een dirigentwisseling.
Wie belangstelling heeft het dirigeerstokje over te nemen, kan contact opnemen met secretaresse Gerrie Olders, Parallelweg 79 in Rheden, tel. 026 – 4954306.
Het koor heeft op dit moment 27 enthousiaste leden, afkomstig uit Ellecom en omgeving. Regelmatig wordt in samenspraak met de leden het repertoire gekozen. De repetitie is iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in Het Dorpshuis aan de Binnenweg 71.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.