Home / Doesburg / Derde laadpunt elektrische auto’s in Doesburg

Derde laadpunt elektrische auto’s in Doesburg

DOESBURG – Om het gebruik van elektrische auto’s te bevorderen en te promoten heeft het college van de gemeente Doesburg besloten een derde laadpunt te plaatsen. Het oplaadpunt komt op de parkeerplaats aan Het Mauritsveld. In samenwerking met stichting E-laad wordt het oplaadpunt geplaatst. Een ieder met een elektrische auto kan voor 100 euro een lidmaatschap nemen op de oplaadplaatsen van de stichting. Voor het ‘tanken’ hoeft men dan verder niets te betalen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.