Schoolvoetbal in Dieren

DIEREN – Het Reinbouw schoolvoetbaltoernooi is weer gehouden op de sportvelden in Dieren. De drie voetbalverenigingen in Dieren: Gazelle Nieuwland, Dierensche boys en v.v. Erica’76 hebben dankzij een goede samenwerking een prima toernooi gepresenteerd.

Onder zeer goede weersomstandigheden werd gestreden om de fel begeerde bekers en natuurlijk de eeuwige roem in Dieren en omstreken. 95 teams(!), zo’n 800 kinderen van 11 scholen, streden om als “beste schoolvoetbalteam” voor een jaar door het leven te gaan.
Wat is er nu leuker om samen met je klasgenoten in één team te voetballen. Ook klasgenoten die normaal niet tegen een balletje trappen lieten zich van hun beste kant zien. Allen werden fanatiek aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s en bekenden. Langs de lijn was het genieten geblazen. De scheidsrechters van de clubs, leerlingen van het Rhedens, het Graafschapcollege, Cios en het ROC, leidden de wedstrijden in goede banen.
Dankzij de sportieve inzet van de fanatieke voetballers en voetbalsters, de vrijwilligers en het prima weer werd het een zeer geslaagd evenement. Na de zeer spannende finale wedstrijden werden de prijzen aan de spelers uitgereikt. Waarbij de grote wisselbeker voor meisjes groep 7/8 naar het Schaddeveld ging en de wisselbeker voor jongens groep 8 ook naar het Schaddeveld ging.

De uitslagen:
Groep 3 – Schaddeveld Dieren 3A
Groep 4 – Pr. Margrietschool 4A
Groep 5 – Boomgaard Noord 5a
Groep 6 – Emmaschool 6A
Groep 7 – Pr. Margriet 7A
Groep 8 – Schaddeveld Dieren 8A
Groep 7/8 – Meisjes Schaddevleld Dieren 7/8A
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.