Home / Loenen / Onderzoek naar peuteropvang

Onderzoek naar peuteropvang

LOENEN – Kinderopvang Ook startte onlangs een BSO bij de Tweede Stee in Loenen. Ook is er veel behoefte aan kinderopvang voor peuters in Loenen. Ouders die hier belangstelling voor hebben, kunnen tot 1 mei hun wensen aangeven in een klein onderzoekje. Kinderopvang Ook kent namelijk die vormen van opvang voor peuters. De Kinderopvang wil onderzoeken welke vorm de meeste belangstelling heeft in Loenen. Het is onderzoek is te vinden op www.peutersbijook.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.