Bingo ANBO Brummen groot succes

BRUMMEN – De ANBO afdeling Brummen heeft zaterdag een gezellige bingomiddag gehouden. Nadat iedereen van een kopje koffie of thee met een lekker koekje erbij was voorzien, opende voorzitter Albert van der Meulen de bijeenkomst en heette de aanwezigen van harte welkom. Hij zei blij te zijn met zo’n grote opkomst.
Na enkele mededelingen van de zijde van de voorzitter ging de bingo van start onder leiding van Toos en Ine. Er werden in totaal zes ronden gespeeld en in elke ronde waren er drie prijzen te winnen. De hoofdprijzen bestonden uit drie boodschappenkratten gevuld met levensmiddelen, twee grote vleesschotels, een trolly en een grote reistas.
De andere prijzen waren twee worstenpakketten op schaal, een theemuts gevuld met een pakje thee en paaskoekjes, een paasbrood met een pakje roomboter en servetten in een luxe houder, een slagroomtaart met een grote zak paaseieren, dubbele fietstassen, theedoeken met een ontbijtset, een DDD keukendoekenset met een luxe manicureset, een luxe saladeset, theedoeken en handdoeken, een badlaken met handdoek en washandje een autohulpset,
zes espressokopjes en schoteltjes op een dienblad. Kortom, voor iedereen met een beetje geluk was er voldoende te winnen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.