College Rheden bezoekt SHO Medisch Diagnostisch Laboratorium

VELP – Het college van B&W van de gemeente Rheden was tijdens een werkbezoek onder de indruk van zoveel vakmanschap onder één dak en de ontwikkelingen die SHO in de afgelopen jaren. De werkzaamheden van SHO werden tijdens de rondleiding toegelicht, het college werd meegenomen in de dynamische wereld van bijvoorbeeld de werkzaamheden in een laboratorium en de andere aspecten van de diagnostische ondersteuning die SHO zorgverleners biedt. De diversiteit van de werkzaamheden sprak zeer tot de verbeelding. SHO was op haar beurt erg blij met de interesse van het voltallig college en sprak de hoop uit, dat de goede onderlinge contacten gehandhaafd zullen blijven.

SHO Medisch Diagnostisch Centrum is 11 jaar geleden opgericht en vestigde zich tijdens de oprichting in Larenstein. De groeispurt die SHO hierna doormaakte, zorgde er voor dat zij in de loop der jaren steeds meer van de beperkte ruimte op Larenstein in beslag nam. Daarom besloot SHO op zoek te gaan naar een alternatieve locatie. Toen deze niet te vinden bleek in bestaande bouw, besloot SHO over te gaan tot de bouw van een functioneel gebouw, waarin het voor de werknemer prettig is om in te werken. In de zomer van 2009 nam SHO haar intrek in het nieuwe kantoorgebouw annex laboratorium op bedrijventerrein De Beemd aan de Florijnweg 4 in Velp. Het nieuwe gebouw stimuleert onderling contact door haar open uitstraling en rustige sfeer, wat SHO tot een prettige werkgever maakt. Voor meer informatie over SHO en haar diagnostische diensten kijkt u op de website: www.sho.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.