Home / Bronkhorst / Kennismakingscursus Bijen aaien

Kennismakingscursus Bijen aaien

BRUMMEN – Imkersvereniging De Biejenschoer uit Brummen houdt in het voorjaar een kennismakingscursus om belangstellenden kennis te laten maken met de wondere wereld van de bij en alles wat daarmee samenhangt. De cursus Bijen aaien vindt plaats op 12, 19 en 26 mei om 19.00 uur. De eerste (theorie)avond bestaat uit kennismaken met kastmaterialen en andere artikelen. Op de tweede en derde avond wordt aan den lijve kennis gemaakt met de bijen, de omgeving en de materialen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan bij secretaris Henk Rozie.

E-mail. h.rozie@hetnet.nl
Tel. 0575 – 562854
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.