Voorjaarsmarkt Oude Plataan in Dieren mooi happening

DIEREN – Het was zaterdag een mooie happening. Tientallen kraampjes, vol met sierraden, knutseldingen, taarten en prachtig opgemaakte spullen voor de Paasdagen. Heel veel personeel, bewoners en vrijwilligers van verzorgingshuis De Oude Plataan in Dieren hadden zich uitgesloofd om een klinkende voorjaarsmarkt neer te zetten. Het blijkt maar weer, dat je niet gauw te oud bent om mee te kunnen doen. Het was een groot plezier om al die bewoners bezig te zien met het aanprijzen van spelletjes en spulletjes. Zo was er ook een inzameling van een mevrouw, die binnenkort naar Kenia gaat om daar les te geven aan een school. Veel antiek en curiosa werd aangeboden en honderden zelf gemaakte lekkere en nuttige waren. Er was accordeonmuziek. Kortom, het was een droomsfeer.
De Vriendenstichting De Oude Plataan heeft zelf 15 taarten verkocht en ook nieuwe vrienden welkom kunnen heten. Dit zijn de mensen, die door middel van een financiële bijdrage, de doelen van de vriendenstichting de Oude Plataan willen steunen. De opbrengst komt ten goede aan de enerverende activiteiten die georganiseerd worden voor de bewoners, zoals uitstapjes, ontspanningsmiddagen en avonden.
Heel veel dank aan de sponsoren die zoveel mooie dingen aangeleverd hebben en aan de initiatiefneemsters die de organisatie van deze voorjaarsmarkt op zich genomen hebben. Het werd mede daardoor een groot succes.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.