Primeur Leuvenheimse Tennis Club

LEUVENHEIM – LTC is de tenniscompetitie voortvarend begonnen. In de allereerste officiële wedstrijd ooit, werd Socii uit Vierakker/Wichmond met 4-1 verslagen. Martijn Witteveen won de heren-enkel binnen het uur met 6-1 en 6-0; Geertje Scholten had het in de dames-enkel lastiger maar wist de marathonpartij na 2 ½ uur toch met 6-4, 6-7 en 6-2 te winnen. Het mixed dubbel ging voor Jan van Raai en Joanne van de Water in 3 sets verloren met 5-7 in de derde set. Martijn en Jan wonnen vervolgens de heren dubbel vlot met 6-1 en 6-3. De mooiste prestatie leverde de dames-dubbel: na een 5-1 achterstand in derde set wisten Geertje en Joanne maar liefst 6 games op rij te winnen.
Voorafgaand aan deze debuutwedstrijd ging het team op de foto. Van links naar rechts ziet u Jan van Raai, Joanne van de Water, Geertje Scholten en Martijn Witteveen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.