Home / Leuvenheim / Primeur Leuvenheimse Tennis Club

Primeur Leuvenheimse Tennis Club

LEUVENHEIM – LTC is de tenniscompetitie voortvarend begonnen. In de allereerste officiële wedstrijd ooit, werd Socii uit Vierakker/Wichmond met 4-1 verslagen. Martijn Witteveen won de heren-enkel binnen het uur met 6-1 en 6-0; Geertje Scholten had het in de dames-enkel lastiger maar wist de marathonpartij na 2 ½ uur toch met 6-4, 6-7 en 6-2 te winnen. Het mixed dubbel ging voor Jan van Raai en Joanne van de Water in 3 sets verloren met 5-7 in de derde set. Martijn en Jan wonnen vervolgens de heren dubbel vlot met 6-1 en 6-3. De mooiste prestatie leverde de dames-dubbel: na een 5-1 achterstand in derde set wisten Geertje en Joanne maar liefst 6 games op rij te winnen.
Voorafgaand aan deze debuutwedstrijd ging het team op de foto. Van links naar rechts ziet u Jan van Raai, Joanne van de Water, Geertje Scholten en Martijn Witteveen.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.