Team PA scoort 7000 euro

RHEDEN – Op zaterdag 26 maart heeft Team PA een zeer succesvolle actie gehouden met de naam Posbank 6 X 6. Deze dag zijn veel wielrenners de uitdaging aangegaan om zoveel mogelijk keren de Posbank te beklimmen. Het inschrijfgeld en individuele sponsoring van de deelnemers kwamen ten goede van de Aple d’HuZes. Een organisatie die veel geld inzamelt voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF). Het Rhedense Team PA bestaande uit 15 leden en zal 9 juni deelnemen aan de inmiddels befaamd geworden Alpe d’HuZes. Op één dag zullen zij zes keer de Alpe d’Huez beklimmen.
De actie Posbank 6 X 6 heeft maar liefst 7000,00 euro opgebracht. Een belangrijk aandeel hiervan werd door een van haar sponsoren Yagiba uit Velp geleverd, die met een eigen team hebben deelgenomen aan deze unieke actie. Een actie die volgend jaar zeker herhaald zal gaan worden. Vorige week werd aan Team PA een check overhandigd van maar liefst 3000,00 euro. Een geweldig resultaat. Team PA dankt al haar sponsoren en n.a.v. de actie Posbank 6 X 6 Yagiba in het bijzonder!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.