Bij Verrij Mode is een nieuwe outfit een scooter waard

BRUMMEN (Business & Shopping) – Met de slogan ‘Bij Verrij Mode is een nieuwe outfit een scooter waard’ opende Verrij Mode in Brummen vorige maand het nieuwe modeseizoen. Bij iedere besteding van 50 euro ontving men een unieke code, die op de nieuwe website www.verrijmode.nl geactiveerd diende te worden. Hierdoor maakte men kans op 1 van 3 Italiaanse Retro Scooters die Verrij Mode dit modeseizoen gaat weggeven.
Op zaterdag 9 april kreeg de eerste gelukkige winnaar, Mery van den Broek, de scooter overhandigd door Linda van Verrij Mode. “Ik ben blij dat ik me heb aangemeld voor de actie”, vertelt ze. “Ook word ik nu op de hoogte gehouden van de nieuwtjes die Verrij Mode te bieden heeft. En dat ik ook nog kan rondrijden op deze trendy scooter is natuurlijk helemaal geweldig”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.