Beschonken Velpse aangehouden voor rijden onder invloed

VELP – De politie in Velp heeft woensdagmiddag op de IJsselstraat een 46-jarige vrouw uit die plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De vrouw zou stomdronken in een auto zijn gestapt, wat door omstanders werd gezien.

Die probeerden vervolgens te beletten dat de vrouw wegreed en waarschuwden de politie. Bij aankomst van de politie bleek dat een van de omstanders kans had gezien de autosleutels af te nemen. De Velpse moest mee naar het politiebureau, waar na onderzoek bleek dat ze onder invloed was van een alcoholpromillage van 1,76 (bijna drieënhalf keer zoveel als is toegestaan). Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.